Vælg en side

Et kamera er højst nødvendigt når man er ude at rejse, fordi man gerne vil forevige gode oplevelser for eftertiden. Uanset hvad dit behov er, så kan du finde et rejsekamera der passer til lige præcis dig. Her kan du læse mere om hvad du skal se efter når du skal finde rejsekameraer. 

Kompakt og godt

Det er mange der fokuserer på hvor kompakt et kamera er når man skal ud at rejse. Det er ikke altid det mest praktiske at slæbe rundt på et stort DSLR-kamera når man skal på en tur udenlands, og det er rart at have noget der passer i tasken. I dag findes der heldigvis vildt gode kameraer der kan tage billeder i høj kvalitet og som også kan filme. Der er også mange kameraer der har wifi så du kan lægge billeder fra din ferie direkte op på sociale medier. Populære mærker for kompakte rejsekameraer er Leica, Panasonic, Sony og Fuji – her kan du finde noget for enhver smag og pengepung.

Køb brugt

Det er en god ide at se på det brugte marked hvis du vil finde et godt kamera til rejsen. Her kan du nemlig få et ubrugt eller næsten ubrugt kamera til en meget bedre pris end i butikken, stort set kan du også få et godt damer til en meget lavere pris en du betaler for ny.

Brugte kameraer er blevet meget populære fordi du kan få så meget for pengene. Det er også en langt mere miljøvenlig måde at tænke på, at man ikke køber noget nyt for så at skifte det ud lige så snart der kommer en ny model – når du køber brugt tænker du også på fremtiden. Der bliver nemlig produceret mange gode rejsekameraer der er lavet for at holde i mange år. Når du køber brugt, køber du et produkt der ikke fejler noget, men sørger for at der ikke bliver produceret mere nyt, end det der er behov for.

Pin It on Pinterest