Vælg en side

Det er enormt fascinerende at følge med i dyre- og naturlivet, både i din baghave, på ødegården i Sverige eller i specielle områder af en skov, der egner sig særligt godt til jagt. Et vildtkamera er optimalt i denne forbindelse, men hvilket er det bedste? Få top 3 i 2021 her! 

Måske har du bemærket, at der en gang imellem går en elegant Bambi forbi i din baghave? Det er et fantastisk øjeblik, men det ærgerlige er, at hver gang du får øje på den lille fyr, får han også øje på dig – og i samme nu er han væk!  

Det kan også være, at du har en ødegård i Sverige og kunne tænke dig at følge med i vildsvinenes færden i skoven om natten. Vildsvin er et oplagt mål for jagt, og der er sikkert bestemte steder i skoven, du ville have gavn af at kunne overvåge dem nøje.  

Kend dit kamera og dit behov 

Uanset hvad din motivation er for at følge med i naturens og dyrenes udfoldelse, er et vildtkamera er en rigtig god og fornøjelig investering. Du kan få forskellige slags til forskellige behov, så det er godt at kende markedet. Nogle af de ting, der helt klart er værd at overveje, når du kigger efter et vildtkamera, er blandt andet: 

  • Har du brug for at kunne se dine billeder og optagelser på computeren eller telefonen, eller vil du bare se dem på selve kameraet? Visse vildtkameraer er i stand til at sende materialet til din smartphone ved hjælp af email, SMS eller en app, og det kan jo være rigtig gavnligt, hvis du gerne vil have billeder og optagelser umiddelbart efter, at der har været aktivitet i området. 
  • Skal du optage om natten? Her skal du sørge for at vælge et kamera, som har infrarøde dioder, for det er nemlig afgørende for, om det overhovedet kan optage film og billeder om natten. Du kan også få nogle med hvidt lys, og du skal desuden sørge for, at rækkevidden passer til formålet.  
  • Hvilken kvalitet har du brug for? Der er forskel på kameraernes billed- og videokvalitet, og nogle kan desuden kun én af delene, mens andre kan begge. Så tænk over, hvilken kvalitet du har brug for. Er du mest interesseret i at få et overblik over områdets aktivitet, er opløsningen ikke så vigtig – men vil du have smukke billeder, der opfanger det hele, er den derimod en vigtig prioritet. 

Sidst, men ikke mindst skal du selvfølgelig vide, hvad der er de allerbedste og mest brandvarme vildtkameraer i 2021. Derfor har vi lavet en lille vildtkamera test, der introducerer dig til de tre bedste. 

De 3 bedste vildtkameraer i 2021 

Her følger en top 3 over de bedste vildtkameraer, som du kan anskaffe dig i år 2021. Bemærk, at det ikke er sort-hvidt, og at det også i høj grad kommer an på, præcist hvad dit behov er. Nogen går efter en favorabel pris, mens andre går efter en perfekt billedkvalitet.  

Hvis du er interesseret i at jage, er nogen typer vildtkameraer særligt egnet til formålet, og hvis du vil se dyre- og naturbilleder i hele deres detaljerigdom, er der andre kameraer, der er specialiseret til dette. Har du ødegård eller lignende uden for Danmarks grænser, skal du have et vildtkamera, der kan sende billederne hele vejen hjem til dig. 

Top 1 – Vildtkameraet Bolyguard SG520 (D) 

Magasinet JÆGER har kåret Bolyguard SG520 (D) til det bedste vildtkamera, både baseret på kameraets uovertrufne kvalitet og ikke mindst pris. Der medfølger godt udstyr, kvaliteten på billederne er i top, og det er et meget brugervenligt kamera, som er nemt at have med at gøre. Så hvis du er begynder, udi vildtkameraer, er det måske kameraet for dig.  

Nogle andre fordele ved dette kamera er, at det både er i stand til at tage billeder og optage video, så du kan kombinere disse funktioner. Derudover har det en time-lapse-funktion, og så er det som nævnt meget brugervenligt og intuitivt at bruge.  

Top 2 – Vildtkameraet Nedis 16 fotos Full HD video 

Det næstbedste vildtkamera – og dog måske det allerbedste til prisen – er fantastisk god kvalitet, og billederne bliver smukke både om natten og dagen. Det har et utrolig lavt forbrug af energi, blandt andet fordi det er i stand til selv at slukke. Prisen er som nævnt rigtig fornuftig, og du kan afspille dine videooptagelser på kameraets indbyggede skærm.   

Top 3 – Vildtkameraet Spypoint Link-micro 4G 

Dette kamera er meget fleksibelt, fordi det er trådløst og har 4G-dækning. Det betyder blandt andet, at det kan sende dig natur- og dyrefotos i alle døgnets timer, og uanset om du befinder dig i Danmark eller andre steder i Europa 

Derfor er det et super kamera til dig, som har behov for at afdække områder langt fra, hvor du bor. Hvis du fx har en ødegård uden for Danmark er dette kamera helt ideelt for dig, og du kan få et gratis basisabonnement på en bestemt mængde fotos. 

Pin It on Pinterest